ØVRIGE Teltpladser* = primitive teltpladserTIDSELKROGGAARD 

NYT !


OVERNATNING I SVANNINGE BAKKER

Fodermesterboligen
Generatorhus
Teltplads
Shelters
Høhotel for din hest
Møllerummet


Midt i Svanninge Bakker ligger vores hyggelige gamle gård. Kom og besøg os og benyt stedet for en enkelt overnatning eller for en længere periode. I vil altid være velkomne.

Den gamle Fodermesterbolig er blevet til en rigtig dejlig ferielejlighed og et godt udgangspunkt for ferie eller weekendophold på Sydfyn.

Shelteren står klar og Generatorhuset er blevet til en hyggelig hytte i enkel stil. Teltpladsen kan også indtages, her er plads til et par telte. Er hestene med på tur, er der også plads til dem i den lille fold på marken. Vi tilbyder lidt for enhver smag. Se mere i kolonnen til venstre.

De idylliske rammer er et godt udgangspunkt for ture i det Sydfynske, uanset om I er til vandreferie på Øhavsstien, cykelture, rideferie, golf, Fiskeri, Eller blot har lyst til at slappe af og nyde hinandens selskab i rolige og afslappende rammer.


LÆS MERE PÅ

TIDSELKROGGAARDEN's

hjemmeside:

www.tidselkroggaard.dk/


Kom og besøg os!


Lisbeth Østergaard og Lars BrunLæs her en artikel, om dette specielle overnatningssted, ved Øhavsstien. Braget i den Fynske Avis, Fyens Stiftstidene d. 19. juli 2010:

www.fyens.dk/article/1645621:Faaborg-Midtfyn--Tag-hesten-med-paa-udsigtsferie

 


Aktiviteter

Tidselkroggaard´s placering i Svanninge Bakker og nær Svanninge Bjerge giver mulighed for en lang række aktiviteter i det Sydfynske, uanset alder og forudsætninger.


Brug stedet som basis for at udforske Sydfyn eller som et stop på vandreturen ad Øhavsstien. Den unikke placering giver mange muligheder for at dyrke friluftslivet, besøge de mange kunstnere, herregårde eller andre aktiviteter i Faaborg og omegn. Ønsker I inspiration, vejleder vi gerne. 

 

I er også velkomne til at hilse på kaninerne, studere dyrene på marken eller hilse på hundene. 


Her er også plads til boldspil eller afslapning og hygge sammen med Jeres rejsefæller eller de andre gæster på gården.

 

Kan det friste er der også mulighed for at købe brænde og tænde op på bålpladsen, evt. tilberede maden over bålet.


Historien

Tidselkroggaard lå oprindeligt i landsbyen Svanninge. Senere blev den flyttet ud på Svanninge Nørremark. I 1910 blev gården flyttet til dens nuværende placering. Tidligere var gården en bindingsværksgård. Denne gang blev stuehuset opført i røde sten.

Gården er en 4-længet ejendom, med en charme man først fornemmer når man besøger stedet. Landbrugets udvikling er gået helt uden om gården og I kan stadig se blandt andet hestestalden næsten intakt.

 

Man fornemmer i høj grad hvordan landbruget for år tilbage var en flersidig bedrift med heste, grise, køer, duer, frugthave mm.

 

Når I bevæger Jer rundt på stedet kan I let forestille Jer det aktive liv, der tidligere var på gården. Stuepigerne der boede på loftet, karlene der boede i et rum ved siden af hestestalden og fodermesteren i fodermesterboligen.

 

Her har været liv og glade dage, men også hårdt slid for at få tingene til at fungere.

 

Tidselkroggaard har igennem 2 generationer været ejet af sognefogederne i det gamle Svanninge sogn, så mange mennesker fra sognet og egnen har haft sin gang på stedet.

 

Vi håber at stedet igen kan give glæde og gode oplevelser til mange mennesker.


Find meget mere på hjemmesiden: www.tidselkroggaard.dk/Det Sydfynske Øhav

www.sydfynskeoehav.dk/index.php

Gå ind på den ovenstående hjemmeside, og find inspiration til en tur i det Sydfynske Øhav.
Du kan bl.a. finde flere typer overnatningsmuligheder.
Kik på kortet, vælg katagori, se mulighederne.

Teltpladser

Der findes 25 almindelige teltpladser, de spredt rundt, i det Sydfynske.

OBS: Teltpladser, som henvender sig til friluftsfolk uden motor dvs. vandrere, ridende, sejlende og cyklister.Porten til det Sydfynske Øhav
går gennem denne hjemmeside:www.sydfynskeoehav.dk/index.phpAfmærket sti 

Øhavsstien - en 220 km oplevelse for vandrere

Øhavsstien er med sine 220 km en af Danmarks længste vandreruter, som omkranser Det Sydfynske Øhav. Øhavsstien har et meget alsidigt forløb gennem et enestående kulturlandskab, med flotte naturområder, herregårde, landsbyer og købstæder, som er præget af områdets spændende kulturhistorie. Der er udsigter ud over øhavet, som rummer de hyggelige øsamfund og som er et internationalt anerkendt fugleområde.

Øhavsstien er en trampesti forbeholdt vandrere og er afmærket hele vejen med pæle og pictogrammer af vores vandringsmand - se øverst til venstre.
 
SE MEGET MERE PÅ HJEMMESIDEN:

www.sydfynskeoehav.dk/index.php?pid=6Bjørnsdal i Barløse, Fyn

http://www.skovvangsgaard.dk/index.htm


Bjørnsdal Primitiv teltplads.


Hvordan finder man Bjørnsdal Primitiv teltplads?

Vi bor:
Skovvangsvej 28
5610 Assens


Teltpladsordningen henvender sig til friluftsfolket uden motor. Der er adgang for alle til fods, på cykel eller til hest.

Bjørnsdals teltplads er en græsmark, der ligger mellem fårefolden og den gamle have. Her er overdækket udekøkken med rent vand i hanen. Her er legeplads og plads til børn i alle aldre. Der er lokum på teltpladsen  og mulighed for et bad i det nærliggende annex. Pladsen er helt indhegnet. Du kan have din hund med - i snor. Teltpladsen er også velegnet til heste, men der gøres opmærksom på at indhegningen er fårehegn. Ikke langt fra Teltpladsen er anlagt en golfbane med Pay & Play. 3 km. til indkøb og lidt længere til sandbadestrand. Teltpladsen er ikke velegnet til kørestolsbrugere.

Overnatning 

 

Når man er på tur i Det Sydfynske Øhav eller planlægger tur i området, er det rart at have mulighed for at se de overnatningsmuligheder der er.
Sæt kryds ud for en kategori, peg på piktogrammet på kortet og læs mere!


OBS!
Med *Øvrige Teltpladser menes primitive teltpladser, hvortil man gerne må køre i bil,
i modsætning til Teltplads, som henvender sig til friluftsfolk uden motor dvs. vandrere, ridende, sejlende og cyklister.

 3  *Øvrige Teltpladser findes her:

http://www.sydfynskeoehav.dk/index.php?pid=220

Marker feltet ved det RØDE telt!LYØ - Ferielejligheder

v. Lyø By, Revvej,  tlf. +45 6261 9739


www.lyoe-ferie.dk/


Teltpladsen

Vi ejer øens primitive teltplads tæt på byen ved revvejen, hvor der er faciliteter til campingvogne og naturligvis plads til at slå telt op med adgang til tørkloset og koldt vand.
Fra toppen af bakken er der udsigt ud over markerne og vandet, og de små veje med gamle træer ved siderne er besøget værd.


Velkommen til
Lyø ferielejligheder


Vi har 6 lejligheder, som du kan reservere online her på siden til din næste ferie. Du kan også læse om og se billeder fra Lyø ved at trykke forskellige steder på kortet til højre.

Om os
Vi er en lille familie på to voksne og to børn. I 1999 overtog vi slægtsgården i Lyø By. I foråret 2005 åbnede vi dørene for nogle helt nybyggede ferielejligheder i vores gamle lade.Venlig hilsen
Rasmus P. Andersen og Mette Westerskov

Lyø Bygade 7
5600 Faaborg

Telefon: (0045) 62 61 97 39
Mobil: (0045) 30 70 97 39
Email: mail@lyoe-ferie.dk
 

Vi tilbyder også en hyggelig teltplads med gode toilet- og badeforhold samt et lille kogerum, desuden findes bålpladser, som giver mulighed for primitiv madlavning. Der er gode læforhold samt en hyggelig sø. 

Teltpladsen ligger i umiddelbar nærhed af bebyggelsen. I 2009 blev der bygget en dejlig ny toiletbygning med badefaciliteter.

Åbningsperiode 2012:      13.04.-12.10. /  ( undersøg selv )

Pris voksne     kr. 68,00 pr. overnatning 
børn u/12 år    kr. 42,00 pr. overnatning

Pladsbestilling til større grupper

Mulighed for leje af stort fællestelt -  Ring venligst 9867 6362

BytegningSkriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.04 | 22:12

Håber at DCU formanden bliver holdt ansvarlig, da han jo personligt har fyldt lommerne i bestyrelsen for campingrådet.

...
19.04 | 22:02

Godt Anette at der nu er kommet politianmeldelse på sagen. Der stod en stor artikel om sagen i Berlingske erhverv. Håber at DCU formanden bliver holdt ansvarlig

...
10.11 | 17:27

du gør et godt og stort stykke arbejde.
mvh
henning olesen
eribatouring.net

...
17.06 | 15:16

Hvor finder Man en liste over gratis campingpladser i DK.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE