Bag camping-fronten BLOG

CampingBranchen fusionere med OCFF.

Reelt er det alligevel CampingBranchen der styre OCFF, så forskellen er nok den samme. 

Man kan bl.a. læse på OCFF's hjemmeside, under sidste nyt, at CampingBranchen og OCFF fusionere...
Lidt komisk, da OCFF primært ER CampingBranchen. Hvad betyder det så ? 
Har DK-Camp trukket sig ud, fordi flertallet af deres campingpladser IKKE ønsker at deltage ?


Det var i øvrigt også CampingBranchen der oprindeligt, i 1989, stod bag stiftelsen af foreningen Campingrådet, ligesom det er også dem der har stået bag stiftelsen af Outdoor Camping Ferie og Fritid – OCFF, til afløsning for den konkursramte forening Campingrådet.


OCFF skriver, at der er 150 campingpladser som har meldt sig ind i OCFF. . 
.- Det fortæller så også, at der er ca. 350 danske campingpladser som har valgt IKKE at melde sig ind i OCFF. 
De 150 pladser tæller ifølge OCFF ca 40% af alle enhedspladser. 
Vi kan derfor konstatere, medlemmerne skal findes mellem de helt STORE pladser.

Mange af de 150 pladser var i 2017 med i Campingrådet, men ikke lovformelig medlemmer iht. foreningens egne vedtægter, herunder den sidst valgt formand. Mange af pladserne var også pladser der havde meldt sig ud af DK-Camp, herunder også den nyvalgte formands plads.


Da man i Campingrådet, efter afgørelsen i Konkurrencestyrelsen, forsøgte at finde en ny måde at skaffe penge på, nu den ulovlige måde via campingpas blev stoppet, var der ca. det samme antal campingpladser som sagde ja til modellen fra CR. Det antal var IKKE nok til at få økonomien til at hænge sammen. Mener at huske, at de skulle på på at 70% af enhederne skulle være med, for at økonomien til at hænge sammen. 

- Det er det formentlig stadigvæk, måske er det derfor man laver en egentlig fusion. Det viser hve der har den største økonomiske interesse i en egentlig BRANCHEFORENING. 

Nå CampingBranchen nu bliver den absolut styrende, også på papiret, så vil det højst sandsynligt også være fra netop CampingBranchen at de sidste penge til OCFF's drift vil komme fra i fremtiden.

CampingBranchen har også i Campingrådet haft en meget fremtrædende plads og som vi kan læse i de gamle Bestyrelsesreferater, har CampingBranchens repræsentant været med til at fastholde netop den ulovlige måde at finansiere CR's drift på.

OCFF er formentlig skabt som en ''pause-løsning'' (under CR's konkurs og domme i konkurrencesagen), frem til dannelse af et nyt organ til at fortsætte hvor Campingrådet stoppede. Konkursen har også trukket meget længere ud end Campingrådet planlagde. Endnu er den ikke afsluttet. (midt i Jan. 2019)

Man samler i OCFF lige nu sammen til en stiftende generalforsamling, så genetablere man sig med de samme funktioner. Som i Campingrådet.... Først og fremmest handler det hele om, at påvirke politikerne til at indrette lovene så disse 150 campingpladser kan omdanne campingpladser til rene udlejningsvirksomheder, med sommerhusstore hytter, hotellejligheder og blik-skure kaldet Mobilhomes/Bungalows. 
Øvelserne på de ''bonede gulve'' er det pengene skal bruges til. Man kan så tænke, at hvis CampingBranchen skal betale en god del af driften, så er det fordi de forventer at få solgt flere produkter fra fabrikanter og importørerne. Netop de produkter som kræver at lovgivningen først bliver ændres... Som OCFF klart og tydeligt skriver om på deres hjemmeside.

Hvor kommer alle pengene fra ?
De kommer kun fra FORBRUGERNE. Det er kun os forbrugere der tilføre penge til HELE campingindustrien. Ingen andre. Det vil blive lagt på priserne hele vejen rundt.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.09 | 21:56

Der er vist foregået mange kreative ting i det hedengangne campingråd.
Åbenbart også kreativ udregning af hvor mange enheder der kan være ifht loven.
https://www.tvmidtvest.dk/amp/1280042

...
26.12 | 10:37

Denne sag er da ikke afsluttet, da de pågældende personer, som misbrugte medlemmernes penge, stadig er i bestyrelsen i 1 kreds.

...
08.06 | 17:07

www.FrieCampingpladser.dk

...
08.06 | 17:06

Helårsåbne pladser, men loven begrænser brugen af CV om vinteren.
Kan ikke anvise dig en plads. mvh

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE