Bag camping-fronten BLOG

BOYCOTT Autocamper udstilling i Fredericia 2020
John Ahrenkiel til Autocamper debatforum     Facebook d. 18.06.2020

Fra 30. Oktober til 1. November er der autocamperudstilling i Fredericia.

Jeg vil opfordre alle autocamperejere til at boykotte den udstilling.

Der er sådan at Camping Branchen og OCFF har fusioneret. Det betyder at forhandlerne støtter OCFF, som for tiden kører sager mod navngivne autocamperpladser, og de har bedt landets kommuner om at lave regler, så alle autocamperpladser skal bestyres af campingpladserne. De samme campingpladser som kørte hetz mod os autocamperturister under Campingrådet, som imidlertid er gået fallit.

OCFF vil ikke autocamturisterne noget godt, og det financieres af vore forhandlere.

Jeg er meget ked af den udvikling, men det var forhandlernes eget valg.


Anette Tracz Knudsen F-Camping støtter 100% op om John Ahrenkiels oplæs og opfordring.

- Det er dog vigtigt for os at understrege, at Campingrådet ikke kun valgte en frivillig konkurs i nov. 2017, da Campingrådet og DK-Camp tabte en sag om Campingpas i Konkurrencestyrelsen, Stadfæstet i Konkurrencerådet og idømt bøder på hhv. 400.000 kr. til Campingrådet og 300.000 kr til DK-Camp. Campingrådets konkurs er endnu ikke afsluttet.

Camping-Branchen og DK-Camp indgik hurtigt der efter en aftale om at starte op igen, nyt navn da det andet dels var under konkurs og dels var blevet ret så "svanset". Navnet blev OCFF - Outdoor, Camping, Ferie og Fritid. Denne organisation skulle få campingpladserne til at melde sig ind og genoptage alt det som Campingrådet stod for, før konkurrencesagen. - Men det gjorde flertallet af campingpladser IKKE.
Camping-Branchen tager igen magten i den forening / firma som de har sammen med DK-Camp, altså OCFF.

Camping-Branchen overtager OCFF, de kalder det en fusion, men reelt handler det om, at det er Camping-Branchen der vil bestemme, styre og formentlig også finansiere det NYE Camping Outdoor Danmark, som Camping-Branchen nu har valgt at hedde.
Alt er som under foreningen Campingrådet. Samme politik. Samme hetz der lige pt. er imod autocamperne, men de går generelt efter ALT ... Alt der bare minder om ''camping eller friluftsliv'' i en hver form vil de forsøge at få ind under deres egen magt og styring. De vil diktere, de vil bestemme og de vil have deres fede fortjenester, så de har råd til at drive lobbyvirksomhed på Christiansborg, kommuner og i div. styrelser og andre organer... Det er en kæmpe pengemaskine.
PS. Initiativet til at oprette Campingrådet i 1989, blev oprindeligt taget af daværende ejer af Isabella Fortelte. Det er stadig samme familie og firma der trækker i trådene nu og står bag både OCFF og Camping Outdoor Danmark..... Camping-Branchen har taget magten, igen.

Helt personligt, så undrer jeg mig meget over, at forhandlerne af autocampere i Danmark fortsat støtter op om en organisation, der som mål har at ødelægge autocampernes forretning og forhindre at AC'er kan anvendes på den måde som de er beregnet til, og bruges på i resten af verden. Danmark skal åbenbart forblive et AC-Uland, hvor al overnatning skal ske inde på campingpladserne.... underforstået, på de pladser, som er medlem af OCFF / COD.

Husk, at alle de Frie Campingpladser er pladser der netop har sagt 'NEJ' til alt dette.
mvh


 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.09 | 21:56

Der er vist foregået mange kreative ting i det hedengangne campingråd.
Åbenbart også kreativ udregning af hvor mange enheder der kan være ifht loven.
https://www.tvmidtvest.dk/amp/1280042

...
26.12 | 10:37

Denne sag er da ikke afsluttet, da de pågældende personer, som misbrugte medlemmernes penge, stadig er i bestyrelsen i 1 kreds.

...
08.06 | 17:07

www.FrieCampingpladser.dk

...
08.06 | 17:06

Helårsåbne pladser, men loven begrænser brugen af CV om vinteren.
Kan ikke anvise dig en plads. mvh

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE