BO GRATIS ELER BILLIGT I DANMARK

Link fra Visit Denmark

Bo gratis eller billigt i Danmark

 
Der er flere muligheder for at bo billigt eller gratis i Danmark, så vil du holde feriebudgettet nede, så læs denne artikel med flere sparetips til billig overnatning.
 

Primitive teltpladser/Overnatning i det fri 
Hvis du er til natur og nætter under åben himmel, byder Danmark på næsten 1000 primitive teltpladser, der ligger på gårde, i skove, på højskoler og andre sjove steder. På en stor del af dem er der mulighed for at overnatte i shelters, så her behøver du ikke have telt med. De fleste steder har bålplads og adgang til toilet og vand i nærheden. En overnatning koster max 30 Dkr. pr. person, og nogle steder er det gratis. Pladserne er udelukkende et tilbud til folk til fods, på cykel, til hest eller til vands. 
Her kan du læse mere om overnatning i det fri

Bo gratis midt i naturen
Med "Fri teltning" kan du overnatte gratis i en del af Naturstyrelsens skove og samtidig få en stor naturoplevelse.  
Læs mere om "Fri teltning" i Naturstyrelsens skove  Boligbytte 
Flyt ind i et rigtigt hjem et sted i Danmark og lad en anden familie flytte ind i dit imens. Boligbytte er en populær og økonomisk måde at holde ferie på, fordi udgiften til overnatning simpelthen er sparet væk. Man passer på hinandens hjem, vander blomsterne, fodrer eventuelle dyr og slår græsset. Og så kommer man tæt på det samfund, man holder ferie i. Man handler lokalt, får måske en snak med naboen, oplever hverdagslivet på tætteste hold. Inden ferien har man gennem skriverier og telefonsamtaler lært sin byttefamilie at kende, så begge parter er forberedt på deres nye midlertidige hjem. Der findes boligbytteformidlere med boliger i mere end 50 lande. Det koster et årligt gebyr til boligbytteformidlerne (typisk omkring 600 Dkr.), men der er ingen penge mellem dem, der bytter bolig.    
Her kan du læse mere om boligbytte

Bo gratis hos private
En helt gratis måde at overnatte på, er at benytte netværket couchsurfing.com, der giver nysgerrige fremmede mulighed for at bo hos medlemmer af netværket. Det er ikke et krav, at man selv åbner sit hjem for fremmede, for at benytte tjenesten, men det er selvfølgelig velset.
Læs mere om ordningen på www.couchsurfing.com.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.09 | 21:56

Der er vist foregået mange kreative ting i det hedengangne campingråd.
Åbenbart også kreativ udregning af hvor mange enheder der kan være ifht loven.
https://www.tvmidtvest.dk/amp/1280042

...
26.12 | 10:37

Denne sag er da ikke afsluttet, da de pågældende personer, som misbrugte medlemmernes penge, stadig er i bestyrelsen i 1 kreds.

...
08.06 | 17:07

www.FrieCampingpladser.dk

...
08.06 | 17:06

Helårsåbne pladser, men loven begrænser brugen af CV om vinteren.
Kan ikke anvise dig en plads. mvh

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE