Omtale af: Bøsseølejr/GayCamp.dk

2020

Gå videre til:  GayCamp.dk


Det kan besvares kort:

Bøsseølejr er en unik mulighed for at holde sommerferie med andre bøsser.Men vi vil også gerne give lidt flere detaljer om hvad bøsseølejr kan være, ugerne forskellige fra år til år, blandt andet afhængig af hvor mange og hvem der kommer.

Hvem møder du på en bøsseølejr?

Alle aldre fra 20'erne til 60'erne er normalt repræsenteret - med flest i 30'erne og 40'erne. Der kommer bøsser fra hele landet, især fra de store byer. Der har deltaget folkeskolelærere, dataloger, ingeniører, gymnasielærere, kunstnere, studerende, arbejdsløse og specialarbejdere - for blot at vise mangfoldigheden. Enkelte benytter fristedet, som lejren jo også er, til at tage en kjole på til festaftenerne. Kort sagt - alskens bøsser tager på ølejr.

Hvordan er ølejrlivet?


Ølejr er ferie væk fra hverdagens ræs. Ølejr er lys og luft - både ude og inde - som du ikke finder det andre steder. Der er altid højt til loftet.

Lejren ligger lige ved stranden, der trods sine sten, er et dejligt og i reglen ugenert sted at bade. På de 3 andre sider er lejren i omgivet af høstmodne marker. Solbadning, bål, boldspil, ture langs kysten og rundt på Omø er blandt aktivitetsmulighederne.

Vi har på lejren et antal cykler som vi gratis kan benytte os af. Cyklerne har set bedre dage, men de kan køre; og hvad kan vi forlange til den pris? Du kan naturligvis også medbringe din egen cykel.

En vandretur øen rundt tager 4 timer for de hurtige og en ½ dag i slendretempo, så alle afstande er til at overse. Og så er der stjernerne. Lejren ligger helt isoleret og meget langt fra elektrisk lys, så her finder du, når det er skyfrit, den smukkeste hundedage-nattehimmel. Hvad med et lejrbål? Er det tilmed måneskin kalder stemningen ligefrem på en natlig svømmetur lige dér i bølgerne nedenfor lejrpladsen.

Det sociale samvær er kernen i bøsseølejren Også når de praktiske ting skal gøres: madlavning, opvask, rengøring mv. Det kan gå ganske festligt til når 4 bøsser sammen tager aftenens opvask!

Musik og sang har en stor stjerne på bøsseølejren. En af de faste deltagere har som regel sin harmonika med. Enhver synger med sit næb siges der - på bøsseølejr har vi i hvert fald plads til alle. Kan du spille så tag endelig dit instrument med. Lejren har sin egen sangbog med en broget buket af kendte og elskede sange på dansk og engelsk. Men naturligvis indeholder sangbogen også bøssesange. Det er for eksempel tradition, at at der bliver skrevet en sang hvert år, der handler om dét der skete præcist den sommer. Sange fra tidligere år kan du se her. Og du er velkommen til at synge med.


Du er mere end velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål eller blot for en lille sludder. Måske ses vi?
Spørgsmål vedrørende bøsseølejr: Skriv til info@gaycamp.dk

eller ring til:

Knud: 86 18 49 56
Kristen: 36 43 04 01

Oplysninger om fejl og mangler samt andre kommentarer om disse sider kan sendes til webmaster@gaycamp.dk


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.09 | 21:56

Der er vist foregået mange kreative ting i det hedengangne campingråd.
Åbenbart også kreativ udregning af hvor mange enheder der kan være ifht loven.
https://www.tvmidtvest.dk/amp/1280042

...
26.12 | 10:37

Denne sag er da ikke afsluttet, da de pågældende personer, som misbrugte medlemmernes penge, stadig er i bestyrelsen i 1 kreds.

...
08.06 | 17:07

www.FrieCampingpladser.dk

...
08.06 | 17:06

Helårsåbne pladser, men loven begrænser brugen af CV om vinteren.
Kan ikke anvise dig en plads. mvh

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE